Analiza sustava ulančane akustičke lokalizacije : diplomski rad - Rogić, Frane (F. Rogić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Testiranje u realnim uvjetima na moru je zahtjevno i skupo. Zbog toga se novi koncepti i ideje ispituju prvo u simulacijskom okruženju kako bi se dokazala njihova učinkovitost i primijetili problemi. U ovom diplomskom radu obrađena je lančana akustična lokalizacija uz pomoć nanomodema tzv. breadcrumbtrail.