Vivaldi antena s primjenom u elektromagnetskoj kompatibilnosti : završni rad - Friščić, Filip (F. Friščić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Projektiranje Vivaldi antene dimenzija do 30cm×30cm predvidene za ispitivanju u ¯ elektromagnetskoj kompatibilnosti. Prilagodba Vivaldi antene na supstratu FR408HR na frekvencijsko podrucje od 1 ˇ GHz do 6GHz i optimizacija korištenjem programskog sustava HFSS.