Rekonstrukcija frekvencija vibracija pomoću interferometra : diplomski rad - Renić, Ante (A. Renić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U radu je prikazana mogućnost korištenja Michelsonovog interferometra za mjerenje frekvencija mehaničkih vibracija. Prikazani su rezultati mjerenja, te su donešeni zaključci o gušenju sustava i o osjetljivosti na različite frekvencije.