Dodatak za Android studio za lakše snalaženje u dekompajliranim APK datotekama : diplomski rad - Ledenko, Krešimir (K. Ledenko, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj diplomski rad bavi se razvojem dodatka za Android Studio za lakše snalaženje u dekompajliranim APK datotekama. U radu je također opisana izgradnja, struktura i komponente Android aplikacija te razlika između izvornog i dekompajliranog koda. Funkcionalnost razvijenog dodatka temelji se na traženju određenih regularnih izraza u dekompajliranom kodu. Rezultat izvršavanja dodatka su dvije datoteke u kojima su u različitom formatu zapisane aktivnosti aplikacije i prijelazi između njih. U radu je dan primjer korištenja dodatka nad testnom aplikacijom.