Sustav za praćenje rada na projektu : diplomski rad - Paladin, Josip (J. Paladin, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Cilj rada je proučiti postojeća programska rješenja za problem praćenja rada na projektu te ponuditi vlastito rješenje za navedeni problem. Rezultat rada je sustav s dva korisnička sučelja, web i mobilnim, koji pomaže poslodavcu ali i zaposlenicima da što manje vremena troše na evidenciju radnog vremena. Konkretno, poslodavcu je omogućeno jednostavno upravljanje radnim prostorom koji uključuje zaposlenike, klijente, projekte, zadatke i konkretne aktivnosti zaposlenika. Dostupno mu je grupiranje i filtriranje podataka po različitim kriterijima kako bi dobio bolji uvid u to koliko se vremena provodi na radu za konkretne klijente, projekte, zadatke, vrste aktivnosti i slično. Također olakšano mu je i praćenje stanja projekata, zadataka te izvoz određenih podataka. Zaposlenicima aplikacija ubrzava i olakšava evidentiranje vlastitih aktivnosti kako bi na taj posao, koji se najčešće obavlja svaki dan, trošili što manje vremena i pri tome činili manje grešaka. To im je omogućeno unosom kroz web sučelje ili očitavanjem na pristupnim točkama pomoću QR koda.