Android aplikacija za 3D skeniranje točaka u prostoru : diplomski rad - Prodanović, Vilim (V. Prodanović, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom diplomskom radu proučene su metode 3D rekonstrukcije i kalibracije kamere i projektora. Navedene su tehnologije korištene tijekom izrade aplikacije. Detaljno su opisani svi koraci koje je bilo potrebno poduzeti prilikom postavljanja razvojne i radne okoline. Objašnjeni su načini na koje su uvezene OpenCV i VTK biblioteke te navedene promjene BatchAcquisition programa. Pojašnjen je tok izrađene aplikacije te osmišljeni sustav sinkronizacije kamere i projektora tijekom skeniranja. Opisano je korisničko sučelje te su prikazani rezultati rekonstrukcije.