Razvoj informacijskog sustava za podršku usklađivanja studijskih programa u sklopu akademske mobilnosti : završni rad - Kraljević, Nikola (N. Kraljević, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu zadatak je bio napraviti sustav za podršku akademske mobilnosti koji bi uvelike olakšao unos predmeta i mapiranja predmeta u sustav. Sustav omogućuje studentima unos prijedloga predmeta i mapiranja predmeta, dok koordinatorima omogućuje pregled prijedloga predmeta i mapiranja predmeta koje oni mogu odbiti, izmijeniti ili prihvatiti. Ukoliko koordinatori prihvate ili izmjene novi predmeti i mapiranja biti će prikazani studentima koji će imati veći izbor prilikom odabira predmeta za svoju razmjenu i time skratiti proces prijave na akademsku mobilnost. Kroz završni rad mogu se vidjeti korištene tehnologije, funkcionalni zahtjevi sam sustav i kako je on povezan te sama implementacija i korisničke upute.