Baza podataka i web-aplikacija za kupnju zrakoplovnih karata : završni rad - Pleša, Filip (F. Pleša, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog završnog rada je izrada baze podataka i web-aplikacije za rezervaciju i kupnju zrakoplovnih karata. Sustav pohranjuje podatke o letovima i nudi korisnicima opciju rezerviranja sjedala. Sustav pamti rezervacije te koja su sjedala slobodna i zauzeta i sukladno ažurira tome bazu podataka. Administratori imaju mogućnost unošenja podataka o novim letovima.