Upravljanje luminancijom, zasićenjem i tonom boje u digitalnim slikama iz umjetničkih razloga : završni rad - Ditrih, Hrvoje (H. Ditrih, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Često fotografije koje su dobivene izravno iz fotoaparata nisu onakve kakve je korisnik želio. Mogu imati tehničkih nedostataka i možda postoji potreba za izgledom koji se ne može dobiti izravno iz fotoaparata. U sklopu ovog rada razvijen je alat PhotoGrade koji nudi niz metoda obrade digitalne fotografije te pruža korisniku način da fotografiju dobivenu iz fotoaparata preobrazi po svojoj želji.