Izrada web sučelja za upravljanje mobilnim robotom : završni rad - Jutriša, Iva (I. Jutriša, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Opisana je izrada i funkcionalnost web sučelja baziranog na rosbridge protokolu kojim se omogućuje jednostavno upravljanje funkcijama mobilnog robota. Sučelje sadrži osnovne statusne informacije o robotu te omogućuje slanje osnovnih naredaba za kretanje i usmjeravanje robota. Svojom jednostavnom formom i “user-friendly” komponentama(npr. ostvarenje vizualnog joystick gumba) korištenje sučelja je omogućeno i korisnicima koji nemaju znanja I spoznaje o samom robotu.