Na POMDP-ovima zasnovano koordinirano pretraživanje otvorenih prostora korištenjem više mobilnih robota : diplomski rad - Mandić, Luka (L. Mandić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj je rad baziran na problemu pronalaska optimalne politike pri traženju većeg broja objekata u prostoru čiji nacrt nije apriorno dostupan koristeći više robota. Takav sustav robota predstavlja autonomni multiagentski sustav koji međusobnom kooperacijom u što kraćem vremenu pronalazi objekte. Interakcija robota s okolinom opisana je POMDP matematičkim okvirom, a do optimalne politike dolazi se koristeći aproksimativne metode dubokog učenja.