Prilagodba mobilnog robota za rad u strukturiranim staklenicima : završni rad - Karneluti, Antonio (A. Karneluti, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Rad opisuje prilagodbu mobilnog robota za rad u strukturiranim staklenicima. Uključuje izmjenu konstrukcijske izvedbe dodavanjem mehanizma podizanja. Razrađeni su algoritmi planiranja trajektorije te implementiran optimalni algoritam. Izvedba je simulirana u programima Rviz i Gazebo pomoću jednostavne misije te testirana u realnom okruženju.