Izrada web aplikacije nad relacijskom bazom podataka : završni rad - Čirjak, Jure (J. Čirjak, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U radu je opisano kreiranje web trgovine za trgovanje s umjetninama, korištenjem tehnologija kao što su PHP, MySQL i HTML. Kreirana web trgovina sadrži korisničko sučelje koje podržava registriranje i prijavljivanje u sustav, te postavljanje slika za prodaju. U prvom poglavlju opisane su korištene tehnologije pri izradi web aplikacije, drugo poglavlje sadrži relacijsku shemu baze podataka web aplikacije uz njen opis, treće poglavlje opisuje aplikacijsko korisničko sučelje, te na kraju četvrto poglavlje opisuje izradu web aplikacije koristeći programski jezik PHP i jezik za označavanje HTML.