Programska podrška za ugradbeni računalni sustav temeljen na mikrokontroleru STM32F407 : diplomski rad - Miletić, Lorena (L. Miletić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu razvijena je programska podrška za ugradbeni razvojni sustav temeljen na mikrokontroleru STM32F407. Korišten je alat STM32CubeMX, koji sadrži grafičko sučelje za inicijalizaciju sklopovlja te generiranje koda. Za razvoj programske podrške korišteni su alati Keil µVision IDE i SW4STM32. Razvijena je programska podrška za rad s ugrađenim pretvornikom vlage i temperature HTS221, te pretvornikom temperature TMP431. Nadalje, razvijena je programska podrška za rad sa SD karticom te Ethernet kontrolerom. Konačno, implementiran je web poslužitelj korištenjem biblioteke LwIP. Razvijena je web stranica koja omogućuje upravljanje svjetlećim diodama i očitavanje vrijednosti izmjerenih ugrađenim pretvornicima.