Mobilna aplikacija za praćenje sportskih aktivnosti pojedinca : završni rad - Mićić, Davor (D. Mićić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Mobilni uređaji su danas vrlo pristupačni i zato su vrlo pogodni za praćenje informacija uključujući i osobne treninge te njihov napredak. U završnom radu opisani su zahtjevi aplikacije, korištene tehnologije, model podataka te mogućnosti i način rada aplikacije. Aplikacija je izrađena kako bi praćenje treninga postalo lagano, brzo i efikasno, a uz to korisniku na dohvat ruke. Osim vježbača, aplikaciju mogu koristiti treneri koji mogu imati vlastite klijente, kojima dodjeljuju treninge i prate njihov napredak, i administratori koji kroz sučelje mogu upravljati podatcima unutar aplikacije. Aplikacija dohvaća sve podatka kroz pozive na web servis. Za razvoj je korišten relativno novi programski jezik Kotlin.