Aplikacija za analiziranje kretanja vozila korištenjem senzora pametnog telefona : završni rad - Capan, Matija (M. Capan, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad prati izradu i funkcionalnost android aplikacije za analiziranje kretanja vozila korištenjem GPS senzora. Aplikacija omogućuje vozačima auto-moto utrka da vizualiziraju utrku na karti. Vizualizaciju mogu napraviti direktno u aplikaciji ili mobilni uređaj mogu spojiti na računalo i te podatke vizualizirati pomoću postojećih web aplikacija. Iz podataka na mapi vozači mogu analizirati svoju vožnju. Vozači mogu pratiti brzinu i prolazno vrijeme u svakom trenutku utrke. Uvodna poglavlja opisuju slična postojeća rješenja. Nakon njih slijede poglavlja vezana za izradu aplikacije, te na kraju slijede evaluacija i upute za korištenje