Izrada web sučelja za upravljanje bespilotnom letjelicom : završni rad - Kletečki, Mario (M. Kletečki, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Svrha ovog rada je upoznavanje sa ROS-om (Robotski operacijski sustav) i izrada web sučelja temeljena na rosbridge-u. Cilj je bio da se informacije izmjenjuju što prije između web sučelja i bespilotne letjelice. Iskorišten je rosbridge kao poveznica između ROS-a i web sučelja.