Edukacijsko programsko rješenje za web za ovladavanje prostornim odnosima : završni rad - Matečić, Vjekoslav (V. Matečić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Korištenjem modernih web tehnologija moguć je brz razvoj aplikacija za široki spektar uređaja. Paralelno s razvojem tehnologije raste i svijest društva o važnosti edukacije i upotrebi suvremenih tehnologija u izradi specijaliziranih rješenja za ciljane skupine korisnika. U okviru ovog rada razvijena je web aplikacija za učenje prijedloga, odnosno prostornih odnosa za djecu sa složenim komunikacijskim potrebama. Aplikacija je razvijena za hrvatski jezik, a mogu ju koristiti i djeca urednog razvoja.