Sustav za male iznajmljivače : diplomski rad - Marlović, Ivan (I. Marlović, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu obrađena je tema razvoja sustava za male iznajmljivače. U prvom djelu rada navode se tehnologije koje će se koristiti i razlozi iz kojih su odabrane. Zatim slijedi opis arhitekture razvijene aplikacije. Opisana je baza podataka i objašnjena implementacija višeslojne arhitekture. Slijedi opis korisničkog sučelja, integracije sa vanjskim servisima i implementacije push obavijesti. U posljednjem poglavlju rada prikazano je korisničko sučelje razvijene aplikacije.