Sustavi za preporučivanje zasnovani na suradničkom filtriranju : završni rad - Lukić, Andrea (A. Lukić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisane su različite vrste sustava za preporučivanje s posebnim naglaskom na one zasnovane na suradničkom filtriranju. Programski je ostvaren sustav za preporučivanje zasnovan na suradničkom filtriranju. Vrednovanje rada ostvarenog sustava provedeno je na više skupova podataka prikladnih za to. Ispitana je učinkovitost ostvarenog sustava te prikazani i opisani rezultati ispitivanja.