Rekonstrukcija slike fiksnim brojem poligona : završni rad - Čaušević, Adi (A. Čaušević, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U radu je opisan problem aproksimacije slike poluprozirnim konkavnim poligonima i dano je jedno od mogućih rješenja. Kroz rad također su opisane tehnologije korištene prilikom implementacije rješenja kao i razlozi za njihovo korištenje. Na kraju rada prikazani su neki od rezultata kao i utjecaj mijenjanja različitih parametara na rezultat rada programa.