Web aplikacija za prikaz događaja na znanstvenoj konferenciji : završni rad - Bubalo, Luka (L. Bubalo, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Web aplikacija koja se sastoji od dvije zasebne manje web aplikacije s API sučeljem koje služe za planiranje i prikaz podataka o konferenciji. Jedna aplikacija je administracijsko sučelje u kojem administrator može unositi podatke o konferencijama, autorima, sekcijama, izlaganjima te kreirati push notifikacije koje će se prikazivati krajnjim korisnicima. Druga aplikacija je aplikacija za krajnje korisnike koja unesene podatke u administratorskom sučelju dohvaća preko API sučelja koje zatim prikazuje u obliku vremenske crte, modalnog prikaza i sažimajućih izbornika. Implementirana je na način da podržava responzivnost i stavke progresivnih web aplikacija.