Web aplikacija za eksperimentiranje s algoritamskim portfeljima : diplomski rad - Butković, Danijel (D. Butković, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Web aplikacija za mjerenje vremena izvođenja algoritama nad domenskim problemima. U radu su objašnjeni algoritamski portfelji, tehnologije za virtualizaciju i prilagodljivo korištenje računalnih resursa. Uz ovaj rad je nastala i aplikacija Algoport koja prati tekst ovog rada te su objašnjeni osnovni i bitni principi koji su korišteni. Kao rezultat dobivena je ocjena efikasnosti algoritama na domenskom problemu.