Sustav za povezivanje turista i lokalnih stanovnika : završni rad - Lokin, Lara (L. Lokin, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ideja rada je ostvariti sustav za povezivanje turista i lokalnih stanovnika u kojemu se korisnici prijavljuju kao domaćini ili gosti. Domaćini su osobe koje, prema zahtjevima gosta i raspoloživom vremenu, goste upoznaju s mjestom u definiranim sferama interesa. Gosti odabiru geografsko područje za koje su zainteresirani te mogu pregledavati popis domaćina, njihove sfere interesa te ocjene domaćina prema iskustvima prethodnih gostiju. Sustav treba omogućiti interakciju između domaćina i gostiju te voditi evidenciju o slobodnim i zauzetim terminima domaćina.