Web sjedišta i usluge digitalnog sadržaja : završni rad - Marunić, Sanjin (S. Marunić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ovim završnim radom opisana je važnost automatiziranog testiranja i alata koji nude ovu podršku. Uspoređena su postojeća rješenja namijenjena provjeri funkcionalnosti zadanog web sjedišta s alatom otvorenog koda, Selenium i njegovim komponentama. Pružen je uvid u mogućnosti svake komponente zasebno s naglaskom na Selenium WebDriver. Napravljen je niz testnih slučajeva prema zadanom web sjedištu u cilju provjere ispravnosti i dosljednosti traženih funkcionalnosti. Prikazane su osnovne metode koje se koriste za izradu testnih slučajeva, te u konačnici opisani rezultati dobiveni provedbom niza testnih slučajeva.