Mobilna aplikacija za upravljanje obvezama i troškovima grupe korisnika : završni rad - Miličević, Ivan (I. Miličević, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog rada jest ostvarenje programskog sustava za upravljanje obvezama i troškovima grupe korisnika. Sustav se sastoji od 2 dijela, mobilne aplikacije te Firebase Cloud Firestore baze podataka. Sustav nastoji riješiti niz sveprisutnih problema s kojima se ljudi koji dijele životni prostor nerijetko susre´cu, poput dijeljenja troškova, podjela zadataka te pronalazak tih osoba.