Sustav procjene geolokacije bez prisutnosti globalnog navigacijskog sustava : diplomski rad - Belačić, Goran (G. Belačić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Kroz ovaj rad razvija se mobilna android aplikacija s ciljem dohvaćanja parametara o mreži i kvaliteti signala, praćenju promijene lokacije korisnika te spremanje takvih podataka. S druge strane razvija se algoritam koji na temelju identiteta bazne postaje na koju je korisnik povezan procjenjuje njegovu lokaciju bez poznavanja GPS-a.