Informacijski sustav za obradu inženjerskog projekta : diplomski rad - Kurilovčan, Stjepan (S. Kurilovčan, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom je radu opisano koje sve mogućnosti nudi programski paket za izradu inženjerskog projekta pod nazivom EPLAN. Tu je konkretno obrađen postupak stvaranja inženjerskog projekta unutar tog programskog alata. U svrhu programske implementacije programa za automatsku izradu projekta koristio se EPLAN API koji nam omogućuje dodavanje funkcionalnosti unutar programskog paketa EPLAN. Pri implementaciji ovog programa također je korišten programski jezik C# i .NET framework.