Automatizacija modela industrijskog postrojenja za pečenje upotrebom programirljivog logičkog kontrolera S7-1500 u programskom jeziku GRAPH : završni rad - Majstorović, Mateo (M. Majstorović, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U radu je potrebno automatizirati model industrijskog postrojenja za pečenje upotrebom programirljivog logičkog kontrolera S7-1500. Potrebno je razviti algoritam upravljanja i programirati kontroler u programskom jeziku GRAPH u sklopu programskog paketa TIA Portal. Definirati sve korake sekvencijalnog rada sustava i uvjete za prelazak iz trenutnog u sljedeće stanje. U programskom paketu WinCC razviti vizualizacijsko sučelje s pomoću kojega je moguće upravljati modelom postrojenja. Eksperimentalno provjeriti djelovanje razvijenog programa.