Web aplikacija s koordiniranim višestrukim prikazima : završni rad - Kudoić, Nikola (N. Kudoić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Cilj efikasne analize podataka je poboljšanje i lakši rad s podatcima. U tu svrhu često se koriste višestruki koordinirani prikazi. U sklopu ovog završnog rada pomoću´ D3.js realizira se jednostavna web aplikacija s višestrukim koordiniranim prikazima. Stupičastim dijagramima pokazan je položaj različitih skupine točaka u odnosu na krivulju promjene stanja. Takoder je implementirana interaktivnost prikaza te je pomoću selekcije određenog podskupa zapisa na jednom od prikaza moguće pratiti vrijednosti ´ različitih atributa za taj podskup na drugim prikazima.