Izrada mrežne višekorisničke igre u sustavu Unreal korištenjem nacrta : diplomski rad - Barić, Hari (H. Barić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu implementirana je mrežna višekorisnička igra pomoću jezika C++ te sustava za razvoj igara Unreal. Igra se igra u koperativnom modu gdje igrači zajedničkim snagama moraju doći do cilja eliminirajući pritom neprijatelje kojima upravlja umjetna inteligencija. U sklopu ovog rada opisani su korišteni alati, postupak implementacije modela igre u jeziku C++, te korištenje alata za vizualno skriptiranje za izradu novih i proširenje gotovih modela.