Tehnike uključivanja mnoštva u provođenje zadataka kognitivnog, društveno-kognitivnog i afektivnog računarstva : diplomski rad - Baotić, Domagoj (D. Baotić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U radu je opisano kognitivno, društveno-kognitivno i afektivno računarstvo. Prikazane su njihove primjene u današnjim i budućim računalnim sustavima. Također, opisane su glavne sličnosti i razlike između tih područja.