Raspoređivanje poslova u Linuxu : diplomski rad - Štimac, Filip (F. Štimac, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad istražuje sustav raspoređivanja poslova u Linuxu. Za bolje razumijevanje povezanosti sustava raspoređivanja poslova s raspoređivačima poslova, u jezgru Linuxa se dodaje kopija postojećeg raspoređivača poslova. Rad se može primijeniti kao uvod prije početka modifikacije raspoređivača poslova.