Igra kreiranja labirinta : završni rad - Zgorelec, Filip (F. Zgorelec, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Završni rad rezultirao je izradom mobilne igre i programske biblioteke za implementaciju genetskih algoritama. U radu su navedene osnove o genetskim algoritmima i genetskom programiranju, način na koji su oni implementirani u biblioteci te probleme koji se javljaju prilikom implementacije i njihova rješenja. U završnom radu opisano je sučelje mobilne igre izgrađene za Android sustav i dijelovi njezine implementacije.