Optimizirana arhitektura klasifikatora temeljenog na umjetnim neuronskim mrežama u domeni implementacijskih napada na kriptografske uređaje : diplomski rad - Juričić, Juraj (J. Juričić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U diplomskom radu opisan je postupak optimizacije arhitekture klasifikatora temeljenog na umjetnim neuronskim mrežama u domeni implementacijskih napada na kriptografske uređaje koristeći tehnike evolucijskog računarstva. Objašnjen je implementacijski napad diferencijalnom analizom potrošnje električne energije kriptografskog uređaja te primjena metoda strojnog učenja u istome.