Programski sustav za potporu aktivnostima udruge izviđača : završni rad - Katušić, Filip (F. Katušić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Izrađena je programska potpora i aplikacija za potporu aktivnosti izviđačke udruge Savski Gaj. Aplikacija pruža razne funkcionalnosti člavima udruge, ovisno o njihovoj ulozi u udruzi. Izrađena je tako da je druge udruge mogu jednostavno iskoristiti za svoje potrebe. Aplikacija biti javno dostupna u gitlab repozitoriju i također je napravljena tako da je ostale udruge uz minimalne preinake mogu iskoristiti za sebe. Također je izrađena po načelima oblikovanja sustava tako da je jednostavno održiva i nadogradiva.