Projektiranje i testiranje sustava za mjerenje temperature zavojnica za velike snage u realnom vremenu : diplomski rad - Golić, Krešimir (K. Golić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: visoke temperature u elektronici u većini slučaja predstavljaju problem, bilo da se radi o pomicanju karakteristika aktivnih elemenata, unošenja šuma u sustav ili neželjenog gubitka električne energije isijavanjem topline.