Programski sustav za upravljanje vremenom : završni rad - Gunjević, Luka (L. Gunjević, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog završnog rada bila je izrada programskog sustava koji olakšava korisnicima organiziranje i upravljanje vremenom. Sustav omogućuje korisnicima pohranu aktivnosti koje su podijeljene u niz zadataka koje je potrebno obaviti do određenog roka. Jedna od najvažnijih funkcionalnosti je automatsko raspoređivanje nerealiziranih zadataka korisnika. Web aplikacija je izrađena u programskom jeziku Java, korištenjem Spring Boot radnog okvira. Koristio se sustav za upravljanje bazom podataka PostgreSQL, dok je frontend dio aplikacije izrađen u tehnologijama HTML, CSS i JavaScript.