Baza podataka i web-aplikacija za stomatološku ordinaciju : završni rad - Grgić, Silvija (S. Grgić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu završnog rada razvijen je sustav za praćenje obavljenih zahvata i osoba koje su povezane sa stomatološkom ordinacijom. Sustav se sastoji od dva dijela: baze podataka i aplikacije. U bazi podataka se čuvaju svi podaci koji se putem aplikacije prikazuju korisniku. Aplikaciju koriste četiri vrste korisnika, studenti, profesori, studenti poslijediplomskog studija i pacijent. Profesori i studenti poslijediplomskog studija mogu dodavati podatke o zahvatima koje su izvršavali, a student i student poslijediplomskog studija mogu vidjeti zahvate u kojima su samo sudjelovali. Administrator dodaje profesore, studente, studente poslijediplomskog studija i pacijente u sustav. Za implementaciju baze podataka korišten je PostgeSQL, dok je aplikacija implementirana jezikom C# u .NET Core okruženju.