Aktivni oklopljeni mjerni transformator : završni rad - Filipašić, Mario (M. Filipašić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Prikazan je efikasan sustav za galvansko odvajanje i usklađivanje impedancije pomoću aktivnog oklopljenog mjernog transformatora koji u širokom spektru frekvencija čuva amplitudu i fazu mjerenog signala. Bilo je potrebno projektirati i izraditi uređaj te nad njim provesti mjerenja. Mjerilo se s Digilentovom programskom potporom WaveForms i PXI mjernim sustavom od National Instrumentsa. Dobiveni mjerni podaci obrađeni su i prikazani u programskom alatu MATLAB.