Sustav za inovativno provođenje komunalnih djelatnosti zasnovan na masovnoj podršci građana : diplomski rad - Gače, Ivana (I. Gače, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Komunalno gospodarstvo kroz svoje usluge i djelatnosti ima za cilj unaprijediti zajednicu. Ovaj se rad bavi problematikom komunalnog gospodarstva koja se temelji na lošoj informatizaciji što za posljedicu ima osjećaj nedovoljne uključenosti građana u rad komunalnih službi. U radu se predlaže razvoj sustava za inovativno provođenje komunalnih djelatnosti koji se zasniva na masovnoj podršci građana. Masovna podrška omogućuje jednostavno dopiranje do velikog broja ljudi, u ovom slučaju velikog broja građana.