Provjera sukladnosti poslovnih procesa analizom labeliranog usmjerenog grafa : završni rad - Dušak, Robert (R. Dušak, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Kako bi se moderni poslovni procesi mogli analizirati i poboljšati, modeliraju se kao usmjereni grafovi te se uspoređuju sa stvarnim zapisnicima procesa. Provjera sukladnosti se svodi na pronalazak svih puteva u grafu i podudaranje puteva između modela i zapisnika. Za pronalazak svih puteva u danom grafu napravljena je Perl skripta čije se korištenje i implementacija opisuju kroz tekst ovog rada.