Generiranje realističnih sintetičkih slika : završni rad - Jaić, Mihael (M. Jaić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu u detalje su opisani generativni suparnički modeli. Njihova arhitektura te način učenja za generiranje realističnih sintetičkih slika. U sklopu rada napravljena je implementacija generativnih suparničkih modela za generiranje realističnih sintetičkih slika nad dva skupa za učenje: MNIST i CIFAR10. Nakon toga opisani su i prikazani dobiveni rezultati.