Sustav za evidenciju i organizaciju grupnih fizičkih aktivnosti : diplomski rad - Divald, Ljudevit (L. Divald, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog rada je istražiti mogućnosti platformu Google Fit u svrhu izrade programskog rješenja za evidenciju i pomoć u organiziranju grupne fizičke aktivnosti. U radu su uz Google Fit opisane dodatne tehnologije potrebne za implementaciju takvog sustava. Rezultat istraživanja je opisan kao idejno rješenje sustava. Za implementaciju idejnog rješenja su korištene programske knjižnice Firebase Authorization, Firebase Database, Google Fit, Google Calendar i sučelje servisa OpenWeatherMap