Društvena mreža za ljubitelje automobila : završni rad - Čačković, Kristijan (K. Čačković, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu napravljena je društvena mreža za ljubitelje automobila koja je implementirana kao web-aplikacija. Aplikacija je namijenjena za druženje i razmjenu iskustava ljudima koji vole automobile, ali i druga prijevozna sredstva. U aplikaciji je omogućeno kreiranje projekata, objava, komentiranje, ocjenjivanje te dodavanje fotografija. Tehnologije kojima je implementiran ovaj rad su Angular 7 i Firebase servisi: Firestore, Cloud Storage, Cloud Functions i Firebase Auth.