Web-aplikacija za evaluaciju predavača i demonstratora prve pomoći : završni rad - Krešo, Renata (R. Krešo, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad nastoji olakšati prikupljanje povratnih informacija od polaznika edukacija iz područja prve pomoći. Aplikacija omogućuje predavačima i demonstratorima izradu anketa te jednostavan pregled njihovih rezultata. Korisnici aplikacije su predavači i demonstratori, a mogu imati i administratorske ovlasti. Oni se u sustav prijavljuju kombinacijom korisničkog imena i lozinke koju im dodjeli administrator. Pri kreiranju ankete korisnici unose pitanja i vrstu pitanja, odnosno žele li odgovor kao brojčanu ili opisnu vrijednost. Nakon kreiranja ankete potrebno ju je otvoriti i podijeliti poveznicu za ispunjavanje ankete s polaznicima edukacije. Dok je anketa otvorena korisnik može vidjeti koliko je osoba ispunilo istu. Polaznici edukacije anketu ispunjavaju na anoniman način, bez prijave u sustav. Nakon što su prikupljeni svi odgovori na anketu, korisnik ju treba zatvoriti kako bi pregledao njezine rezultate. Rezultati su prikazani u tabličnom obliku. Korisnici također mogu pregledati svoju prosječnu ocjenu i svoj rang u usporedbi s ostalim korisnicima.