Interaktivno istraživanje diskretnog parametarskog prostora: 2D hijerarhijski matrični dijagram : diplomski rad - Bardun, Matea (M. Bardun, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U današnje vrijeme dolazi do sve veće potrebe za analizom podataka u donošenju odluka. Osim analize podataka, često je potrebno analizirati i rezultate simulacija koje se izvode za proučavanje raznih fizikalnih pojava. Vizualizacija nudi mogućnost lakše analize podataka i simulacija korištenjem grafova. ComVis, sustav višestrukih koordiniranih prikaza je alat vizualizacije korišten u ovom radu. Hierarchy Scatterplot novi je graf napravljen u alatu ComVis koji omogućuje interaktivno istraživanje diskretnog parametarskog prostora.