Web aplikacija za podršku aktivnostima sportskog kluba : završni rad - Bebek, Filip (F. Bebek, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Pomoću tehnologija Spring boot i React razvijena je web-aplikacija koja omogućuje praćenje i upravljanje nogometnim klubovima. Za implementaciju baze podataka korišten je PostgreSQL. Također su korištene i druge tehnologije kako bi aplikacija bila efikasnija i jednostavnija za korištenje. Ova web-aplikacije namijenjena je, radi svoje jednostavnosti, amaterskim nogometnim klubovima. Pomoću aplikacije, korisnici mogu pratiti popis raspoloživih igrača, njihov učinak na terenu (broj golova, broj asistencija, broj žutih i broj crvenih kartona), je su li ozlijeđeni i tko je kapetan momčadi. Također se može upravljati trenerima, članovima uprave, zaposlenicima i medicinskim osobljem. Za lakše praćenje financija kluba, na raspolaganju je modul financije koji se dijeli na prihode, rashode i sponzore, a za bolju organizaciju i što bolje pripreme za buduće utakmice moguće je u modulu utakmice sastavljati popis nadolazećih utakmica, a za lakše praćenje svojih uspjeha mogu koristiti odigrane utakmice.