Razvoj informacijske podrške za upravljanje ugovorima o učenju u sklopu programa akademske mobilnosti : završni rad - Turić, Josip (J. Turić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Zadatak završnog rada bio je napraviti sustav za podršku akademskoj mobilnosti koji će omogućiti digitalizaciju ugovora o učenju u svrhu lakšeg stvaranja i praćenja statusa istog. Sustav također omogućuje koordinatorima uvid u trenutno stanje ugovora o učenju za sve studente kojima su dodijeljeni te pregled PDF verzije. Svi podaci vezani uz ugovor o učenju su adekvatno pohranjeni u bazi podataka. Studentima je ovim sustavom olakšan pristup akademskoj mobilnosti u sklopu Erasmus+ programa. Tako će se studenti lakše odlučiti na akademsku mobilnost te obogatiti svoje iskustvo studiranja te steći nova znanja.