Rješavanje problema usmjeravanja vozila s grupiranim stanicama ograničenog kapaciteta primjenom Kohonenovih neuronskih mreža : diplomski rad - Filipović, Miroslav (M. Filipović, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Istraživanje postojećih algoritama za rješavanje problema usmjeravanja vozila. Opisane Kohonenove neuronske mreže i algoritam K-sredina koji se koriste za rješavanje problema usmjeravanja vozila s grupiranim stanicama ograničenih kapacitetom. Generiranje novih instanci nad početnim negrupiranim stanicama i opis algoritma. Ispis rezultata, komentiranje rezultata i usporedba s rezultatima koje daje Google OR-tools biblioteka.